top of page

Boho Mode - Boho Mood

Idag ska vi prata om boho-trend. Personligen tycker jag att det här är en av de mest spektakulära och feminina stilar som finns idag. Denna stil handlar om frihet, uteliv, strandpartyn och även lite fred. En stil som kombinerar de kreativa och avslappnade och som också ger oss utrymme för en individuell look.


Boho-mode har återigen hittat sig in i vår garderob. Vi älskar alla att ha ultrafeminina, romantiska, "flow", bekväma och kreativa kläder och accessoarer, eller hur? Boho-trenden har än en gång visat sitt smickrande och extremt bekväma utseende. Som vackra och olika toner i levande färger. Batik, paisley, blommor, spetsar och romantiska virkade detaljer.

Kombinera gärna med en vacker ring, hängande halsband, eller dra ett bälte runt klänningen så kommer du att påverka stilen på ditt sätt.


Spela med färger, mönster och din silhuett, kom ihåg att ha roligt! Det syns nämligen när man trivs i kläderna :)


Årets absoluta favorit hos oss är en kimono. Dessa vackra skapelser passar både med jeansen, klänningen, på bikinin eller som en morgonrock. Jag bara älskar att använda en kimono i mina outfit. Som en ärmlös topp (en svart med en färgstark kimono är snyggt!) och sedan en kimono, kombinera med byxor, kjol eller shorts. Voilá! Långa, korta, enfärgade, mönstarde och även våra fina skjortklänningar i 100% lin fungerar som en kimono-jacka. Vi bara älskar kläder med flera olika användningssätt. Därför hittar du extra många fina kimonon just nu hos oss, här några smakprov!
Hitta alla här!Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page