För återförsäljare

Intresserad av att sälja våra produkter i din butik?

Vi söker återförsäljare i hela Sverige! Har du en butik, salong eller kanske en yogastudio? Gillar du färgglad mode som haremsbyxor och andra sköna plagg & accessoarer så är du välkommen att bli återförsäljare hos oss! Vi erbjuder även en Dropship variant på vårt sortiment.

 

Som återförsäljare eller om du gör dropship får du en specifik rabatt varje gång du handlar från oss.
Du hittar generella villkor här nedan. 


Välkommen med din ansökan!

1/1
Generella villkor för återförsäljare 

Återförsäljarinloggning

Återförsäljare ska själv registrera sig på vår sajt genom att fylla i formuläret. Därefter ska återförsäljaren vänta på godkännande från oss. Då vi har godkänt återförsäljaren erhåller denne en rabatt som gäller för återförsäljargruppen. För att handla ska ÅF skapa en inloggning på vår sajt eller genom att klicka här. När ordervärdet blir 2000 kr eller mer dras ÅF-rabatten automatiskt ifrån summan på köpet förutsatt att ÅF har loggat in på vår sajt..

Priser på produkterna

Aktuella slutkundspriser finns på https://www.sagablue.se. Priserna gäller tills vidare. Sagablue har rätt att när som helst justera priserna. Vi önskar att alla återförsäljare följer rekommenderade priser till slutkund, med marginal för högre priser för de som har en fysisk butik. Som ÅF har du rätt att sälja våra produkter till konsumenter (B2C).

Om produkterna
Den produktinformation som vi angett på svenska på https://www.sagablue.se för varje vara baseras på tillgänglig information från tillverkaren. Informationen kan när som helst ändras av tillverkaren, och Sagablue kan inte hållas ansvarig för att omedelbart uppdatera vår hemsida med ny information från tillverkaren. Tillverkarens information om produkterna är det som gäller. Produktinformationen hålls så uppdaterad som möjligt av oss men vi kan inte på något sätt ansvara för att den är helt korrekt. ÅF får använda våra produktbilder i din marknadsföring.

Minsta/mesta orderkvantitet och ordervärde

För att kunna nyttja ÅF- rabatten måste ditt ordervärde vara minst 2000 kr exkl. moms.
Betalningsvillkor
Första order betalas alltid i förskott via PayPal, Swish eller BG. Vid beställning erhålls en orderbekräftelse via mejl. Nästkommande order kan betalas emot faktura och fakturan skickas då tillsammans med ordern eller mejlas när ordern är sänd. Vi tillämpar 15 dagars betalningsvillkor på fakturaköp.

Leveranstid

Varor levereras från vårt lager normalt inom 3-7 dagar, med reservation för förseningar som ligger utom vår kontroll. Om pre-order produkter har valts så är leveranstiden något längre. Har du beställt både och så kan du få en delad leverans.

Annullering och ändring av beställning samt returer

ÅF kan annullera en beställning (gäller ej pre-order) som inkommit till oss som ännu inte blivit skickad. En sådan annullering ska komma till oss skriftligt per mejl, och när ordern är annullerad av oss får ÅF en bekräftelse på mejl tillbaka. Om annulleringen inte kan godkännas av oss för att den inkommit till oss för sent, dvs. att varor redan är skickade gäller beställningen i sin helhet. Returrätt gäller endast för felande eller trasig produkt, och då är det en reklamation. Vi förbehåller oss rätten att annullera hela eller delar av en beställning som, av anledningar utanför vår kontroll, inte kan levereras inom rimlig tid. På mejl-bekräftelsen kan det framgå returregler – dessa gäller för försäljning till konsumenter – inte till återförsäljare.

Reklamation 

ÅF har endast rätt att returnera varor som är föremål för reklamation. Om ÅF önskar reklamera en produkt så ska ÅF kontakta oss innan produkten sänds i retur. Om reklamationen godkänns av oss har ÅF rätt till ersättningsvara eller återbetalning motsvarande produktens värde.

Frakt
Vi ansvarar för att varorna är paketerade på lämpligt sätt för transport. Paket skickas med DHL Servicepoint eller som företagspaket. Upptäcks skada på försändelse från oss ska ÅF omedelbart anmäla detta till transportleverantören och göra en skadeanmälan till denne. Transportleverantören ansvarar för att försändelser inte skadas under transporten till ÅF. 

Generella villkor för dropship

Dropship

Återförsäljaren som vill göra droppship med oss ska själv registrera sig på vår sajt genom att fylla i formuläret. Därefter ska DS-återförsäljaren vänta på godkännande från oss. Då vi har godkänt DS-återförsäljaren erhåller denne en rabatt som gäller för droppship. För att handla ska DS-återförsäljaren skapa en inloggning på vår sajt eller genom att klicka här

Hur funkar dropship
När DS-återförsäljaren har registrerat och skapat ett konto hos oss kan denne lägga önskade produktbilder och beskrivningar i sin säljkanal. När DS-återförsäljaren får en order från sin kund gör DS-återförsäljaren kundens beställning hos oss genom att logga in sig på Sagablue. DS-återförsäljaren fyller i kundens uppgifter på leveransadressen och betalar beställningen direkt. Sagablue skickar då beställningen direkt till DS-återförsäljarens kund. DS-återförsäljaren är skyldig att ta hand om sin kund på bästa sättet och ska inte ålägga oss några krav som inte står med i dessa villkor. Skulle någon produkt vara slut i lager kommer vi att meddela DS-återförsäljaren direkt och denne får kommunicera med sin kund för makulering av order eller ev. bytesvara. Skulle makulering ske så kommer vi att betala tillbaka DS-återförsäljarens ordervärde till denne och DS-återförsäljaren får betala makuleringen till sin kund. Vid byte så sker betalningen på ev. mellanskillnad åt båda håll.

Priser på produkterna

Aktuella slutkundspriser finns på https://www.sagablue.se. Priserna gäller tills vidare. Sagablue har rätt att när som helst justera priserna. Vi önskar att DS-återförsäljare följer rekommenderade priser till slutkund, med marginal på ca. 10-15% för högre priser.

Om produkterna
Den produktinformation som vi angett på svenska på https://www.sagablue.se för varje vara baseras på tillgänglig information från tillverkaren. Informationen kan när som helst ändras av tillverkaren, och Sagablue kan inte hållas ansvarig för att omedelbart uppdatera vår hemsida med ny information från tillverkaren. Tillverkarens information om produkterna är det som gäller. Produktinformationen hålls så uppdaterad som möjligt av oss men vi kan inte på något sätt ansvara för att den är helt korrekt. ÅF/DS får använda våra produktbilder i din marknadsföring.

Minsta/mesta orderkvantitet och ordervärde

Det finns inget minsta ordervärde.
Betalningsvillkor
Order betalas alltid i förskott via PayPal, kort eller Swish. Vid beställning erhåller DS-återförsäljaren en orderbekräftelse via mejl. 

Leveranstid

Varor levereras från vårt lager normalt inom 3-7 dagar direkt till DS-återförsäljarens kund, med reservation för förseningar som ligger utom vår kontroll. Om pre-order produkter har valts så är leveranstiden något längre. Har du beställt både och så kan din kund få en delad leverans.

Annullering och ändring av beställning samt returer

DS-återförsäljare kan annullera en beställning (gäller ej pre-order) som inkommit till oss som ännu inte blivit skickad. En sådan annullering ska komma till oss skriftligt per mejl, och när ordern är annullerad av oss får DS-återförsäljaren en bekräftelse på mejl tillbaka. Om annulleringen inte kan godkännas av oss för att den inkommit till oss för sent, dvs. att varor redan är skickade gäller beställningen i sin helhet. Returrätt gäller endast för felande eller trasig produkt, och då är det en reklamation. Sk. vanliga returer får DS-återförsäljaren behålla i sitt eget lager, dessa ersätts inte av oss. Vi förbehåller oss rätten att annullera hela eller delar av en beställning som, av anledningar utanför vår kontroll, inte kan levereras inom rimlig tid. Vi skickar information till DS- återförsäljarens kund där det framstår att det är DS-återförsäljaren som tar hand om returen och återbetalningar i både returer & reklamationer. DS-återförsäljaren kan skicka oss sin logotyp som vi kan använda för informationen.

Reklamation 

DS-återförsäljaren och dennes kund har endast rätt att returnera varor till Sagablue som är föremål för reklamation. Om DS-återförsäljarens kund önskar reklamera en produkt så ska DS-återförsäljaren begära från sin kund bild/bilder på den felande produkten och skicka den/dem till oss via mejl. DS-återförsäljaren ska också fylla i vår returformulär på vår webbplats. Om reklamationen godkänns av oss så skickar vi en retursedel till DS-återförsäljaren via mejl och denne ska skicka den vidare till sin kund. DS-återförsäljarens kund skickar sedan reklamationen till oss, genom att använda den förtryckta retursedeln. Bedömer vi reklamationen som godkänd så kommer vi att göra en återbetalning på det värde DS-återförsäljaren betalat för produkten. DS-återförsäljaren har ansvaret att betala reklamationens värde till sin kund. 

Frakt
Vi ansvarar för att varorna är paketerade på lämpligt sätt för transport. Paket skickas med Postnord eller DHL Servicepoint. Upptäcks skada på försändelse från oss ska DS-återförsäljaren omedelbart anmäla detta till transportleverantören och göra en skadeanmälan till denne. Transportleverantören ansvarar för att försändelser inte skadas under transporten till DS-återförsäljarens kund. Skulle DS-återförsäljaren kund sakna sitt paket ålägger det för DS-återförsäljaren att försöka att spåra paketet. DS- återförsäljaren får ett spårningsnummer av oss när paketet är skickat. För paket som inte kommer fram till DS-återförsäljarens kund pga. transportbolaget där transportbolaget inte ersätter värdet delas försluten lika mellan Sagablue och DS-återförsäljaren. Om transportbolaget ersätter det saknade paketet så beräknas förlusten till ordervärde minus erhållen ersättning och kvarstående belopp delas lika mellan Sagablue och DS-återförsäljaren.  

SNABBA LEVERANSER - PERSONLIG SERVICE - GÅVA FÖR ALLA KÖP ÖVER 990 KR

Sagablue Lifestyle - Boho kläder & Accessoarer

Hos oss hittar du unika, snygga och färgglada kläder online. Supercoola accessoarer, smycken, rolig inredning och snygga väskor. Välj bland ett brett sortiment av häftiga Boho-Hippie haremsbyxor, kjolar, tunikor, linnekläder och färgglada klänningar mm. Söker du efter byxor för yoga, träning, meditation eller för att bara vara? We have it! Vi har även grym kundsupport, 14 dagars öppet köp och fria byten inom 14 dagar. Hos oss handlar du alltid tryggt via Paypal, Swish eller förskott och vi skickar oftast inom 1-3 dagar, leverans sker från Sverige. Be.You.tiful - Be Unique 

  • Face
  • Insta
  • Pinterest - Sagablue
Prenumerera på nyhetsbrev

Sagablue © since 2012
Design by VANJOS