För återförsäljare

Intresserad av att sälja våra produkter i din butik?

Vi söker återförsäljare i hela Sverige! Har du en butik, salong eller kanske en yogastudio? Gillar du färgglad mode som haremsbyxor och andra sköna plagg & accessoarer så är du välkommen att bli återförsäljare hos oss! Vi erbjuder även en Dropship möjlighet på Fifth Origins capes. Klicka på knappen för att registrera dig som Återförsäljare.

Välkommen med din ansökan!


Du hittar intresseanmälan samt generella DS-villkor här nedan. 

1/1
Ansök om att bli droppshippare
Jag är intresserad av Dropship
Generella villkor för dropship (Fifth Origins)

Dropship gäller endast på Fifth Origins Capes!

Återförsäljaren som vill göra droppship med oss ska själv registrera sig på vår sajt genom att fylla i formuläret. Därefter ska DS-återförsäljaren vänta på godkännande från oss. Då vi har godkänt DS-återförsäljaren erhåller denne en rabatt som gäller för dropship. För att handla ska DS-återförsäljaren skapa en inloggning på vår sajt eller genom att klicka här

Hur funkar dropship
När DS-återförsäljaren har registrerat och skapat ett konto hos oss kan denne lägga önskade produktbilder och beskrivningar i sin säljkanal. När DS-återförsäljaren får en order från sin kund gör DS-återförsäljaren kundens beställning hos oss genom att logga in sig på Sagablue. DS-återförsäljaren fyller i kundens uppgifter på leveransadressen och betalar beställningen direkt. Sagablue skickar då beställningen direkt till DS-återförsäljarens kund. DS-återförsäljaren är skyldig att ta hand om sin kund på bästa sättet och ska inte ålägga oss några krav som inte står med i dessa villkor. Skulle någon produkt vara slut i lager kommer vi att meddela DS-återförsäljaren direkt och denne får kommunicera med sin kund för makulering av order eller ev. bytesvara. Skulle makulering ske så kommer vi att betala tillbaka DS-återförsäljarens ordervärde till denne och DS-återförsäljaren får betala makuleringen till sin kund. 

Priser på produkterna

Aktuella slutkundspriser finns på https://www.sagablue.se. Priserna gäller tills vidare. Sagablue har rätt att när som helst justera priserna. Vi önskar att DS-återförsäljare följer rekommenderade priser till slutkund, med marginal på ca. 10-15% för högre priser.

Om produkterna
Den produktinformation som vi angett på svenska på https://www.sagablue.se för varje vara baseras på tillgänglig information från tillverkaren. Informationen kan när som helst ändras av tillverkaren, och Sagablue kan inte hållas ansvarig för att omedelbart uppdatera vår hemsida med ny information från tillverkaren. Tillverkarens information om produkterna är det som gäller. Produktinformationen hålls så uppdaterad som möjligt av oss men vi kan inte på något sätt ansvara för att den är helt korrekt. ÅF/DS får använda våra produktbilder i din marknadsföring.

Minsta/mesta orderkvantitet och ordervärde

Det finns inget minsta ordervärde.


Betalningsvillkor
Order betalas alltid i förskott via PayPal, kort eller Swish. Vid beställning erhåller DS-återförsäljaren en orderbekräftelse via mejl. 

Leveranstid

Varor levereras från vårt lager normalt inom 3-7 dagar direkt till DS-återförsäljarens kund, med reservation för förseningar som ligger utom vår kontroll. 

Annullering och ändring av beställning samt returer

DS-återförsäljare kan annullera en beställning som inkommit till oss som ännu inte blivit skickad. En sådan annullering ska komma till oss skriftligt per mejl, och när ordern är annullerad av oss får DS-återförsäljaren en bekräftelse på mejl tillbaka. Om annulleringen inte kan godkännas av oss för att den inkommit till oss för sent, dvs. att varor redan är skickade gäller beställningen i sin helhet. Returrätt gäller endast för felande eller trasig produkt, och då är det en reklamation. Sk. vanliga returer får DS-återförsäljaren behålla i sitt eget lager, dessa ersätts inte av oss. Vi förbehåller oss rätten att annullera hela eller delar av en beställning som, av anledningar utanför vår kontroll, inte kan levereras inom rimlig tid. 

 

Reklamation 

DS-återförsäljaren och dennes kund har endast rätt att returnera varor till Sagablue som är föremål för reklamation. Om DS-återförsäljarens kund önskar reklamera en produkt så ska DS-återförsäljaren begära från sin kund bild/bilder på den felande produkten och skicka den/dem till oss via mejl. DS-återförsäljaren ska också fylla i vår returformulär på vår webbplats. Om reklamationen godkänns av oss så skickar vi en retursedel till DS-återförsäljaren via mejl och denne ska skicka den vidare till sin kund. DS-återförsäljarens kund skickar sedan reklamationen till oss, genom att använda den förtryckta retursedeln. Bedömer vi reklamationen som godkänd så kommer vi att göra en återbetalning på det värde till DS-återförsäljaren som denne har betalat för produkten. DS-återförsäljaren har ansvaret att betala reklamationens värde tillbaka till sin kund. Om DS-återförsäljarens kund skickar returen till oss utan vår retursedel kommer vi inte att ersätta DS-återförsäljarens kund detta.

Frakt
Vi ansvarar för att varorna är paketerade på lämpligt sätt för transport. Paket skickas med Postnord eller DHL Servicepoint. Upptäcks skada på försändelse från oss ska DS-återförsäljaren omedelbart anmäla detta till transportleverantören och göra en skadeanmälan till denne. Transportleverantören ansvarar för att försändelser inte skadas under transporten till DS-återförsäljarens kund. Skulle DS-återförsäljaren kund sakna sitt paket ålägger det för DS-återförsäljaren att försöka att spåra paketet. DS- återförsäljaren får ett spårningsnummer av oss när paketet är skickat. För paket som inte kommer fram till DS-återförsäljarens kund pga. transportbolaget där transportbolaget inte ersätter värdet delas försluten lika mellan Sagablue och DS-återförsäljaren. Om transportbolaget ersätter det saknade paketet så beräknas förlusten till ordervärde minus erhållen ersättning och kvarstående belopp delas lika mellan Sagablue och DS-återförsäljaren.  

SNABBA LEVERANSER - PERSONLIG SERVICE - GÅVA FÖR ALLA KÖP ÖVER 1 200 KR

Sagablue Lifestyle Boutique - Kläder & Accessoarer

Hos oss hittar du fina, snygga och färgglada kläder & accessoarer online. Välj bland ett unikt sortiment av häftiga capes, ponchon, haremsbyxor, kjolar, tunikor, linnekläder och färgglada klänningar mm. Söker du efter unika handplockade kläder & accessoarer? We have it! Vi har även grym kundsupport, 14 dagars öppet köp och fria byten inom 14 dagar. Hos oss handlar du alltid tryggt via Paypal, Swish eller förskott och vi skickar oftast inom 2-5 dagar, leverans sker från Sverige.
Be.You.tiful 

  • Sagablue Facebook
  • Sagablue Pinterest
  • Sagablue Instagram
Prenumerera på nyhetsbrev

Sagablue © since 2012
Design by VANJOS