top of page

Batik & Sommar

Någon som har missat att vi gillar batik-kläder!? :D Neh, trodde väl inte det...

Hur som helst som har vi fått hem ett gäng fin-fina batikplagg till sommaren, i bomull samt i skön viskos. Sköna byxor med bredare, raka ben och kjolar med diskret & somrig batikmönster. Kom in och kika, du hittar dem bland nyheter. Eller HÄR!


Vi har också en unik beställning på väg in, förhoppningsvis så hinner den komma nu i april eller senast i början av mars. Vi lovar en underbar kollektion av vackra sommarklänningar, som för tankarna till varmare breddgrader, och vem vet hur sommaren blir i år, kanske kan man bara resa i tanken i år också, men åtminstone kan man göra det med en vacker outfit :)


Annars så är jag fortfarande kvar i Södra Europa ett par månader till, vilket just nu känns så där extra härligt med tanken på vädret. Solen skiner och vi når temperaturer inom 20-25 grader redan! Annars så saknar jag faktiskt vissa grejer från Sverige, så det ska bli skönt att komma hem igen lagom till midsommar. Man kan tycka att detta året vi valde att testa detta var inte den allra bästa, med tanken på pandemin. Många restriktioner har påverkat att man inte ha kunnat leva riktigt som man hade planerat eller velat, men det har ju varit så för alla, så ingen konstigt där.


Jag skickar dig varma hälsningar från Spanien och ser framemot en sommar fylld av frihet & nya äventyr! Kram!


Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page