top of page

Våga vara du!

När Sagablue skapades ville vi göra en förändring. Vi ville skapa något nytt och unikt som var annorlunda mot det som då redan fanns ute på marknaden. Unikhet för oss handlar inte bara om udda plagg och ting, det handlar också om att våga välja det man gillar, med hjärtat. Att våga testa något nytt och annorlunda - en unik upplevelse helt enkelt.


Vi tycker mode ska vara roligt, fritt och gärna lite kreativt. Att våga följa sin egen stil och prova på nya saker är väldigt viktigt för oss. Vårt mål är att våga vara unika, det är också det budskapet som vi vill nå ut med till våra kunder. För vad vi har på oss förmedlar känslor och skapar intryck hos alla människor. Stort som smått. Vi älskar att inspireras och söker otröttligt nya spännande stilar. För oss är det viktigt att alltid följa sin egen stil och låta sina uttryck synas. Våga sticka ut och var unik i din stil. Det är då det blir som roligast.


Så kör igång, oavsett vad din stil är - sätt egna trender, testa dig fram och ha roligt, för det är det allt handlar om. På vägen hoppas vi att vi kan inspirera dig och sprida glädje. Vårt mission är att erbjuda våra kunder unika och spännande kläder och accessoarer med en personlig prägel. Att våga vara sig själv är både roligt och viktigt. Här kommer några funderingar som kan hjälpa dig att vara just DU!

  • Sluta jämföra dig med andra. Inte kanske alltid så lätt, men oj vilken frihetskänsla när det funkar! Att vara lyhörd på sig själv varför man gör vissa saker, är det för att man vill eller är det för att man ska "passa in". Var uppmärksam vad och vilka situationer du jämför dig med andra. Att vara du är din SUPER POWER! Så lägg din energi istället att vara den bästa versionen av dig själv <3

  • Var dig själv med alla dina egenskaper. Våga satsa på dina drömmar och gör din grej, oavsett om det anses "normalt" och "vettigt". Bara du kan veta vad som känns och är bäst för dig, ingen annan! Vi är alla både lika och olika, så låt oss ta kraft både från våra likheter och olikheter. Det finns inga rätt eller fel, det finns bara åsikter och tankar hos varje individ vad vi tycker är rätt och fel. Så lägg din energi på att vara just du, och låt alla andra vara just dem. Det är därför vi är här <3 You can't please them all, so why even try. Do your thing and don't forget to be kind!

Do what makes your soul shine

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page