top of page

Tips för sommar stilen & din unika stil

När kvällarna blir längre och termometern visar gladare temperaturer är det dags att uppdatera garderoben med luftiga, sköna och gärna färgglada sommarplagg. Sommaren är tiden för blommiga klänningar, byxor och kjolar med generös rörelsevidd och matchande accessoarer. Tips#1 Är det fortfarande lite för kallt för den skira klänningen? Ta en kortare jeansjacka eller en stickad tröja över så kan du förlänga säsongen för sommarplaggen du älskar.


Hos oss hittar du unika klänningar som är bekväma och sköna att ha på sig även under de varmaste tiden. Och det allra bästa med våra sommarkläder och även andra kläder är att för det mesta finns det en tanke bakom dem. Många av plaggen är one size, dvs att de funkar även om vi skulle gå upp eller ner en storlek. De passar både till vardag och fest eller på en promenad eller på stranden. För tips#2 att se alltid bra "rätt" ut är att välja rätta accessoarer till, som skor, scarf, hatt, väska och smycken. Tar du på dig en blommig sommarklänning med utsläppt hår och inga smycken och går barfota så har du den sköna sommarlediga stilen. Tar du på dig samma klänning med uppsatt, stylad hår, lite smink och några utvalda smycken, en söt väska och snygga sandaler så har du totalt ändrat din stil. Tips#3 är att om du gillar det du har på dig kommer det att synas ;) Detta hänger ju en hel del med tips#4 som då är att du ska strunta i vad andra tycker och tänker, de gör det ju i alla fall, oavsett om du tänker på det eller inte!


Och på tal om det så kan jag också tycka att om man mår bra inombords så syns det också utåt. Det sägs att om man mår bra så kan man ta på sig vad som helst och ändå se bra ut, kanske kan det vara sant, vad tror du?


Att tycka om sig själv, att vara stolt över sig själv och ha en grym självkänsla syns på långa vägar. Det kanske inte alltid är så lätt att känna så men allt börjar någonstans och jag ger dig ett tips hur du kan starta din dag med, varje morgon. När du vaknar och kliver upp och går till badrummet, stanna en stund extra framför spegeln och titta dig själv i ögonen och säg högt: Jag älskar dig. Gör det sedan igen, denna gång tyst i huvudet och försök att känna känslan hur det känns när man verkligen älskar någon. Fortsätt att titta i dina egna ögon i spegeln och säg: Jag är snygg. Le och upprepa samma igen tyst i ditt huvud. Det finns ett talesätt som lyder; fake it til you make it, jag skulle vilja snäppa upp det lite och säga: fake it til you become it!


Jag vill också passa på att tipsa om min fina syster som är en fantastisk coach. Hon jobbar en hel del med människor som just behöver hjälp med självförtroende & självkänsla. Jag bara älskar att vi kan prata om allt och hur givande samtalen blir då vi kan stödja och förstå varandra på ett fint sätt. Ibland kan vi alla behöva lite hjälp på vägen. Hennes hemsida hittar du HÄR!

Jag önskar dig en fin dag!Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page