top of page

Tips för att må bra

Uppdaterat: 6 apr. 2020


Det är viktigt att få lite avstånd från vissa situationer för att se dem mer objektivt och lugna sinnet. Försök att slappna av och lär dig att se saker i rätt perspektiv.

1. Meditation; gör meditation till din dagliga rutin. Den kan göras var som helst och några minuter räcker för att tömma sinnet och ge dig chansen att börja om från början.

2. Uttryck kreativt: Försök att skapa. Skissa, teckna, måla, sjung, dansa. Skriv ner något eller utöva någon annan aktivitet som låter dig släppa din oro och negativa tankar.

3. Gör en lista över saker du är tacksam över eller bryr dig om: Försök att träna ditt sinne på att fokusera på allt det goda som händer omkring dig. Gör en lista över dessa saker och var tacksam för dem samtidigt som du påminns hur bra de faktiskt är.

4. Acceptera och sluta klaga: Om du börjar tänka på hur du tolkar det som drabbar dig kan du hitta källan till din stress och depression. Om du istället för att klaga kan acceptera din situation som en utmaning och hitta sätt att få ett positivt resultat.

Umgås med människor som får dig att skratta, gå ut och promenera, älska livet och ta det inte alltid på så stort ansvar, se misstagen som lärdomar och släpp dem och gå vidare. Gå ifrån konstruktiva relationer och älska dig själv.

Do good - Feel goodSenaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page