top of page

Sommartankar

Den ultimata sommarlooken måste väl vara vita byxor, eller hur, den vita byxan måste vara en klassiker för de varma sommarmånaderna. Jag har btw hittat underbara vita haremsbyxor som du kan hitta just nu på vår pre-order! Så himla snyggt med vitt nu till sommaren. Mitt tips är att pigga gärna upp det vita plagget med en färgstark överdel eller en mönstrad sjal eller scarf, så blir så mycket snyggare och roligare.


Jag tycker verkligen också att du ska satsa på att ta in någon färg och våga sticka ut denna sommar. Mina 'färgperioder' ändras varje månad, just nu är jag i en gul-period! Här vill jag passa på att tipsa om en dunder-underbar linneklänning som vi precis har fått hem i en fantastisk gul färg. Jag tror också att desto mer man 'utsätts' för olika färger desto mer öppen blir man! Lite som color-brain-wash :D Så som jag som hela tiden söker nya produkter får se färger hela tiden, vilket i sig är helt underbart, jag verkligen älskar det jag gör.


Och på tal om färg, inte minst nu, efter veckor av socialisolering kan vi behöva pigga upp oss på många olika sätt, och färg är ett bra sätt. Men som alltid; gör som du själv känner, du bestämmer din egen look. Jag har alltid strävat efter att klä mig som jag vill, att ha på mig det jag tycker är snyggt. Så gör det du också; klä dig som du vill och var unik (du), våga, det är mitt råd till dig idag! 

PS. Vi har utökat tiden för vår pre-order fram till söndagen!

Wear what makes you happy, and don't care what others think.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.

Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page