• Sagablue Sisters

Sommartankar

Den ultimata sommarlooken måste väl vara vita byxor, eller hur, den vita byxan måste vara en klassiker för de varma sommarmånaderna. Jag har btw hittat underbara vita haremsbyxor som du kan hitta just nu på vår pre-order! Så himla snyggt med vitt nu till sommaren. Mitt tips är att pigga gärna upp det vita plagget med en färgstark överdel eller en mönstrad sjal eller scarf, så blir så mycket snyggare och roligare.


Jag tycker verkligen också att du ska satsa på att ta in någon färg och våga sticka ut denna sommar. Mina 'färgperioder' ändras varje månad, just nu är jag i en gul-period! Här vill jag passa på att tipsa om en dunder-underbar linneklänning som vi precis har fått hem i en fantastisk gul färg. Jag tror också att desto mer man 'utsätts' för olika färger desto mer öppen blir man! Lite som color-brain-wash :D Så som jag som hela tiden söker nya produkter får se färger hela tiden, vilket i sig är helt underbart, jag verkligen älskar det jag gör.


Och på tal om färg, inte minst nu, efter veckor av socialisolering kan vi behöva pigga upp oss på många olika sätt, och färg är ett bra sätt. Men som alltid; gör som du själv känner, du bestämmer din egen look. Jag har alltid strävat efter att klä mig som jag vill, att ha på mig det jag tycker är snyggt. Så gör det du också; klä dig som du vill och var unik (du), våga, det är mitt råd till dig idag! 

PS. Vi har utökat tiden för vår pre-order fram till söndagen!

Wear what makes you happy, and don't care what others think.

SNABBA LEVERANSER - PERSONLIG SERVICE - GÅVA FÖR ALLA KÖP ÖVER 1 200 KR

Sagablue Lifestyle Boutique - Kläder & Accessoarer

Hos oss hittar du fina, snygga och färgglada kläder & accessoarer online. Välj bland ett unikt sortiment av häftiga capes, ponchon, haremsbyxor, kjolar, tunikor, linnekläder och färgglada klänningar mm. Söker du efter unika handplockade kläder & accessoarer? We have it! Vi har även grym kundsupport, 14 dagars öppet köp och fria byten inom 14 dagar. Hos oss handlar du alltid tryggt via Paypal, Swish eller förskott och vi skickar oftast inom 2-5 dagar, leverans sker från Sverige.
Be.You.tiful 

  • Sagablue Facebook
  • Sagablue Pinterest
  • Sagablue Instagram
Prenumerera på nyhetsbrev

Sagablue © since 2012
Design by VANJOS