top of page

Sommar & Sånt

Nu kan man väl ändå säga att sommaren är snart här. Jag har ju haft turen att ha lite sommar redan ett par månader då jag har valt att bo i Södra Europa ett år. Ett år som snart är slut men som har gett mig så otroligt mycket. Ett svårt år på många sätt men också ett år som har gett oss flera nya perspektiv och inte minst massor av nya idéer!


Jag tar med mig hem ett mer avslappnad förhållningssätt, nya insikter om mig själv och härliga minnen.


Jag har hittat flera nya leverantörer, härliga och intressanta nya produkter och bara älskat att flanera på stan och se alla dessa Sydeuropeiska kvinnor som så "ohämmad" visar sin vackra feminina sida med färg, mönster och stolthet, på affären, på jobbet, ja överallt.

Jag personligen tror att vi har en hel del och ett och annat att lära oss eller anamma från många andra kulturer. Ni vet den där känslan som man kan ha när man ska klä sig ibland (iaf jag har haft den några gånger ;)) att man "sparar" alla "fina" kläder för fest och dyl. Så att man inte ska vara "overdressed"...

Varför, när blir den nästa festen?

Någon som vet?

Livet kan väl få vara "Den Festen"! Varje dag, om du frågar mig :D

Så jag skickar en uppmaning till både dig och mig, våga ta på dig en färgstark klänning på ICA, ta på dig högklackade skor när du hämtar Posten, eller när du nu vill, vad du vill!

Life is too short to wear boring clothes

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page