top of page

Sommar 2022 i sikte!

Halloj på det nya året! Hoppas alla helger har gått bra för dig, vi hade några sköna dagar hemma i ledighet med närmaste familjen.

Nu kickar vi igång ett nytt år med nya spännande möjligheter...

Vi väntar hem en pre-order kollektion av haremsbyxor och byxor för alla er som beställde i december. Kollektionen kommer att vara ute ett par dagar till med leverans senare i januari.

Vår Outlet kollektion ger dig chansen att fynda fina plagg med 20-70% rabatt! Passa på att hitta något snyggt till dig själv!


Visst känns det lite konstigt att redan prata om sommaren men vi måste :)

Vår första kollektion av läckra sommarklänningar anländer nämligen denna veckan och vi lovar en färgsprakande kollektion i batik! Jag har kallat in förstärkning så vi kan fota dem bra och förmodligen göra några roliga filmer också. Vi har också en stundande inventering på schemat så året börjar med massor av jobb, men det gör inget, när man älskar sitt jobb!


Vad mer? Några nya spännande leverantörer är på väg in och några andra på väg ut, mer om det senare. Har du förresten sett vår fina kollektion av kimono och kaftan-klänningar från Danska Cofur? Dessa underbara och helt unika plagg (varje plagg finns bara 1 exemplar!) görs utav återvunna Vintage silk Sarin till nya plagg och de har blivit snabbt riktigt omtyckta hos oss. Vi kommer att fylla på med flera modeller under våren!

Vi har också fått hem jättefina capes utav 100% lin från Fifth Origins! Helt underbara skapelser som går att använda på så många olika sätt! De funkar i alla årstider, du måste bara kika på dem! Dessa plagg är tillverkade med schysta villkor och med miljömedvetet tänk.

Vår nv pre-order kollektion från Franska Fantazia som förresten också är en av våra äldsta leverantörer, jobbar också hårt för att ska plagg med schysta förhållanden för både arbetarna som miljön.


Och vi lovar också att jobba hårt att hitta fler unika produkter från leverantörer som håller miljön och arbetsvillkoren som sina viktiga grundstenar. Tillsammans kan vi göra skillnad!


Här kommer ett sneak peek från sommarens kommande kollektion:


cause a little bit of summer is what the whole year is about
Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page