top of page

Snart är det jul

Julen är snart här och det här året är snart slut. Ja, och vad kan man säga om det här året!? Det har definitivt varit annorlunda och lite skrämmande. Jag hoppas innerligt att nästa år kommer att vara både lättare och ljusare, visst ser du också framemot till att få återgå till det (nya) normala. Men vad kan man göra, att acceptera det som är måste ju ändå vara det enklaste för oss alla, vi kan ju inte förändra det som är, just nu men vi kan ändra våra tankar om den.

Apropå jul och sånt, vi har många fina julklappstips (och presenter) för dig. Vi har många coola och unika nyheter också på väg in så jag hoppas att du kan hitta något till dig själv eller till en vän. Vi ser framemot sköna, flexibla och snygga plagg i one size, du vet såna som man verkligen trivs i, oavsett var man är. Precis såna som kan funka både hemma och på fest med rätta detaljer (accessoarer) till, sånt gillar vi!


Här några smakprov på nya spännande snickarbyxor och haremsbyxor i mjuk & varm velour! Du vet när man mår bra i sin kropp... och i sina kläder <3 Tjingeling!


Senaste inlägg

Visa alla

댓글


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page