top of page

Ny kollektion & rekord

Välkommen februari! Inom ett par dagar ska vår nyaste kollektion vara hos oss. Underbara, välgjorda haremsbyxor med Europeiskt tillverkning & design! Vi längtar!!


Annars så är också vår senaste "förboka" kollektion också på väg in inom kort, med en överraskning :) Jag berättade för ett par veckor sedan om vårt samarbete med vår äldsta & bästa leverantören från Frankrike som tillsammans med oss har tagit fram ett nytt plagg. Detta plagg eller provet av det kommer att komma tillsammans med förboka-kollektionen, ska bli sååå spännande!


Vår favoriter kollektion finns fortfarande kvar i shoppen och genom att använda koden: februari2021 så får du 30% rabatt på allt inom den kategorin! Glöm inte att skriva in koden vid kassan så dras rabatten automatiskt.


När du väl är i shoppen så kika gärna också på våra nyheter, vi har nämligen hittat ett gäng efterlängtade midjeväskor & färgglada Indiska överkast/väggbonader.


Vinter tuffar på även om det kanske inte känns lika här i Södra Spanien som i Sverige, årets januarimånad gav ett nytt rekord i Spanien med temperatur variation på hela 65 grader!! I Norra Spanien, vid gränsen till Frankrike mättes all time high (low) temperatur på -34 grader i början av januari, och i Alicante några veckor senare +29 grader... Världen är upp och ner, bak och fram. Keep it up! Better days are on the way <3


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page