top of page

Linnekläder

Då var det måndag igen och en ny vecka är framför oss.

Denna vecka blir det fokus på pre-order kollektionen som dyker upp redan idag och kommer att skickas till alla fina kunder som passade på att handla haremsbyxor & jumpsuit. Vi kommer också att ha några kvar i lager så håll koll!


Det kommer också att komma en överraskning i samma paket. Vi har nämligen gjort ett samarbete med leverantören och väntar hem en ljuvlig kimono eller egentligen två olika modeller som vi hoppas kommer att matcha vårt sortiment! Jag kommer att lägga några bilder på Instagram senare idag eller imorgon så får du gärna tycka till! Förhoppningsvis ser dem riktigt bra ut och kommer då att dyka upp i flera färger under våren.


Vår senaste pre-order kollektion handlade bara om linnekläder. Vi hade hittat både haremsbyxor, klänningar & ljuvliga tunikor i fin lin. Och det var riktigt roligt att så många nappade och förbokade ett och annat plagg från kollektionen. Dessa är nu beställda från leverantören och kommer att dyka upp inom ca. 1 vecka. Vi tog också hem ett extra gäng våra omtycka, långa linneklänningar (skjortklänningar) som vi nu har hittat med ännu finare passform och den har även fickor! Så glad över detta då många just har frågat efter en modell med fickor. Den kommer att dyka upp i 5 olika färger.


Så ni hör allt är (nästan) som vanligt hos Sagablue. Önskar dig en fin dag!

Blossom by blossom the spring begins

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page