top of page

Inredningsdetaljer för unika hem

Hej & Hopp! Sommaren går mot sitt slut och vi har full fokus på hösten. Just nu hittar du en fin kollektion av speciellt utvalda inredningsdetaljer på vår pre-order sortiment. Passa på, sista veckan, denna vecka!


Jag personligen älskar personlig inredningsstil. Att välja med sitt hjärta sånt som man gillar och inte slavisk följa alla trender är nog nyckel till sin egen personlig stil. Att strunta vad andra tycker och tänker är mindre viktigt, det är ju du som bor och ska trivas i ditt hem!


Några sätt att enkelt satsa på personlig stil.

  1. Detaljer; välj dekoration som ljuslyktor, vaser, kuddar, mattor och plädar i färger du gillar. Även om du har vita väggar så kommer dessa färger ge rummet mer personlighet.

  2. Skapa nytt av gammalt. Inget är väl mer personligt som att göra en ny grej av en gammal sak. Jag gjorde en pall av en gammal vacker stol vars pinnar på ryggstödet hade gått av. Gav den en läcker grön färg och delvis gula ben, jag lovar, den lämnar ingen oberörd!

  3. Häng på väggar; tavlor, växter, väggbonader, grenar, lyktor eller vad du nu vill. Jag hittade en vacker gren som jag hängde ovanför ytterdörren och hängde lite andra saker från den.

  4. Måla om, att måla väggar är relativt enkelt, helst om de redan är målade. Det finns många vackra kulörer att välja mellan och skulle du bli trött efter ett tag så kan du alltid måla om igen!

Trevlig augusti vänner!


August is like the sunday of summer... Breathe in the sweetness that hoovers in...

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page