top of page

Höstmode 2,0

Hej hösten! Hos oss känns det inte riktigt som det är höst ännu då utetermometer visar dryga 25 grader. Men hösten kommer hit också, förr eller senare. Jag har skapat nya rutiner och det känns så skönt. Varje morgon, tidigt går jag en lång promenad eller cyklar en tur och efter det hoppar jag i havet för en skönt dopp! Jag känner mig piggare och gladare, definitivt.

Just nu jobbar jag fram höst & vinterkollektionen, vilket blir som vanligt, spännande och fylld med unika överraskningar :) Årets definitivt hetaste plagg hos oss blir en cape.

Har du redan testat en cape? Detta mångsidiga plagget är ju helt underbar. När jag fick min första cape så anande jag inte hur användbar den skulle bli.

Några fördelar jag har hittat:

- Capen fungerar både inne och ute

- Den funkar till det mesta, byxor, jeans, kjol osv. Det är faktiskt så att beroende vad du har det till som bestämmer karaktären på din outfit.

- Vissa fall kan en cape även fungera som en större scarf/halsduk eller som en värmande pläd.

- Använd en brosch eller Klipsutin för att stänga din cape så får du ett ännu varmare plagg som blir som en väst.

- Lika snyggt på jackan, tröjan, klänningen, t-T-shirten osv. Vissa capes fungerar även under jackan, som ett värmande lager. Du bestämmer.

- En cape kan ge din outfit både en skön bohemisk touch likväl som den kan adda lite elegans till din stil.

- Jag använder min cape från Fifth Origins varje gång jag är ute och reser. Ett perfekt plagg när man inte vet om det blir kallt eller varm, och dessutom lätt att packa ner.


Så då vet ni att det kommer att dyka upp en om annan cape nu i oktober, tillsammans med sköna jackor och annat smått & gott. Vårt första AW2020 blev en succé och snart har alla fått sina leveranser från den kollektionen. Nästa pre-order kollektion dyker upp i början av oktober och det utlovas härliga klänningar i bomullstrikå och andra utvalda produkter som garanterat kommer att förgylla allas höst. Stay Tuned & Keep safe

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page