top of page

Gynna småbutiker

Jag älskar verkligen små personliga butiker. Det är så mycket roligare att gynna en liten butik, ett litet företag. Kanske är det för att vi också är en liten butik.

Jag startade Sagablue 2012 och vi har varit aktiva sedan dess. I dag driver jag som heter Kristina företaget med hjälp av min fina lillasyster Niina och min kära sambo Johan som står för det tekniska. Min övriga familj finns också med på ett hörn genom att prova och tycka till om våra kollektioner. En dag för många år sedan gick jag på de välkända butikerna i stan och slogs av tanken att alla hade samma sortiment, som om alla hade samma inköpare. Jag tyckte att allt kändes fantasilöst och faktiskt lite tråkigt. Jag har alltid rest mycket och kanske har det präglat mig på många fler sätt än jag tror. Ofta i de varma länderna ser man människor i färgglada kläder och accessoarer och jag blir otroligt glad bara för att se dem. Tänk vad det kan ge mig om jag tar på mig dem...

Har du hört uttrycket: "Oj vilken härlig färg, men den passar nog inte mig" , det har jag, många gånger. Så min mission med Sagablue blev att hitta tillbaka till lekfullheten, att våga färg & må bra med sig själv. Att våga ta på den härliga färgen som jag så gillar, utan att bry mig vad andra tycker, för det gör de iallafall ;)


Vi kommer aldrig att sluta att dela med oss inspiration om att tycka om sig själv. Vi kommer aldrig att sluta leta efter det unika. Ett par supersköna haremsbyxor. Doftljus från Norrland. Några fina Mandalas och vindspel som vajar i vinden. Det är det allra roligaste i mitt jobb och mitt liv.


In a world where you can be anything. Be yourself!

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page