top of page

Ge inte upp!

Vad händer? Världen kraschar? Ordentligt. Och vi kan liksom inte ta till oss vad som händer, det känns som en film men det händer i verkligheten. Och stora delar av det vanliga livet, bara stannar, över en natt. Många känner förtvivlan, oro, ångest och tvivel, och vi måste acceptera en annan sorts verklighet. Vi, allihop. För några år sedan gick jag en utbildning med Byron Katie som just lärde mig att acceptera verkligen, för den är vad den är.

Katie förstod att när hon trodde på sina tankar led hon, och när hon inte trodde på sina tankar led hon inte. Det som hade orsakat hennes depression var inte världen omkring henne, utan hennes tankar om världen omkring henne. Plötsligt stod det klart för henne att våra försök att finna lycka var bakvända – i stället för att förgäves försöka förändra omvärlden så att den stämmer överens med våra tankar om hur den “borde” vara, kan vi undersöka tankarna, och i mötet med verkligheten som den är, få uppleva en frihet och glädje som vi inte kunnat föreställa oss.


Jag kan inte förändra vad som är verkligheten men jag kan ändra min uppfattning om den. Så länge jag vägrar att acceptera det som är, är jag fånge i den. Jag har bestämt mig, att inte mata rädslan, jag läser/ser bara sakfrågor om läget, en gång om dagen. Jag googlar gärna på allt positivt som denna händelse ändå har skapat, underbara möten med människor som umgås över balkonger, poliser som dansar och sjunger på gator, familjer som umgås hemma på nya sätt, kreativitet flödar och jag får många goda skratt av alla roliga skämt om toapapper... Visst måste vi kunna skratta åt eländet också. Skratt ger oss ny energi och ger oss andrum från allvaret. Vi tar oss ur det här, tillsammans. Det finns ingen annan väg - framåt gäller. Vår webbshop är fylld med färgterapi & happi-hippi moments! Kanske hittar du något kul i vår webbshop, för varje köp stödjer du oss småföretagare så vi kan fortsätta vår mission att göra världen lite färggladare och uppmuntra så många som möjligt att tycka om sig, precis som man är.

Vi önskar nu av hela våra kärleksfulla hjärtan att ni håller er trygga och hoppfulla.


Senaste inlägg

Visa alla

コメント


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page