top of page

Full fart mot julen!

Ja, jag vet att det bara är oktober, men visst tänker vi lite på julen redan och ännu längre som till sommaren 2022 ;) Oh girl om vi har några fina klänningar på väg in då!

Men vi tar väl först de sista månaderna som är kvar av detta år.

Just nu har vi en exklusiv pre-order kollektion ute som ändrar sig eftersom. De produkter som finns där att beställa idag, finns inte där kanske nästa vecka, så ser du något du gillar så tveka inte, och framförallt vänta inte allt för länge, kollektionen is in the Flow...


Du hittar bla fina läderväskor, härliga hattar, tröjor, byxor och några koftor/cardigans just nu i kollektionen. Som vanligt kommer bara några att hamna i vårt lager, så du vet att plaggen är rätt så unika, som vi vill ha det!

Och på tal om julen varför inte köpa några julklappar redan nu? Då är det liksom klart, låter skönt va!? Du hittar dem HÄR!


Annars som har vi precis fått hem några fina muggar och assietter, från den populära Happiness serien från Majas Cottage, tillsammans med några fina lyktor, allt finns bland nyheter!


Nu i helgen ska jag klura lite på festligheter, mer info inom kort ;) Du som prenumererar vårt nyhetsbrev får veta allt först! Du hittar prenumerantsformuläret vis sidfoten på vår hemsida.

Jag ska också måla över en fondvägg här hemma, blir det bra så kommer jag att lägga ut en bild på Instagram, om inte så blir det ingen bild :D


Ha en fantastisk fredag & helg!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page