top of page

Full fart framåt!

Hej & Hopp! Hoppas du mår bra! Hos oss jobbar vi för fullt med att packa upp nyheter efter nyheter. Denna veckan har vi fått hem härliga haremsbyxor från vår äldsta leverantör vars kläder är riktigt fina och av utmärkt kvalité. Vi är även stolta att berätta att vi är deras representanter i Sverige vilket praktiskt betyder att vi kan sälja deras produkter till andra återförsäljare. Vi har även en förboka kollektion ute från dem som slutar nu på kommande söndag, så kika gärna vad som finns att förboka, du hittar dem här!


Annars har vi också skapat en kategori som heter "favoriter" och just nu får du hela 30% rabatt på allt under den kategorin! Kod: januari30 Ange koden vid kassan så dras rabatten automatiskt. Du hittar produkterna här!


Ytterligare ny kategori är "Kommande", här visar vi det som är på väg in inom kort. Just nu hittar du där en rolig & exklusiv kollektion av haremsbyxor som är tillverkade i Europa. Du hittar dem här!


Bland andra nyheter som också har dykt upp i shoppen är överkast & väskor, härliga färgglada saker som verkligen kickar igång energin! Vi har också fått hem ett gäng midjeväskor som är efterlängtade av många, så in och kika vettja, du hittar alla nyheterna här!

Jag önskar dig en fin dag & skickar dig extra mycket Good Vibes - För det är du värd!Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page