top of page

Efterlängtad nyhet

Halloj i stugan! Hoppas allt väl med dig! Här rullar det på, snart december och 2021 snart slut... Hur skulle du beskriva året som snart är slut, med ett ord? Jag skulle nog säga TÅLAMOD. Såå många gånger som vi har fått stanna hemma fast vi egentligen ville göra något helt annat, som vi väntade att restriktionerna skulle släppas så vi kunde återgå till det normala och som vi trodde att med vaccinationen allt skulle lösa sig... Just nu känns det att vi får praktisera tålamod ett tag till.


Men nu till nyheten! Nu kan du handla hos oss och välja att betala med KLARNA! Så många har frågat detta alternativet för betalningar och vi har lyssnat så nu finns Klarna som alternativ tillsammans med Swish, Kort och PayPal.


Annars så har vi också fått en fin kollektion av vackra kläder från Cofur Danmark (mer om detta i nästa inlägg!). Kolla också våra nya byxor & haremsbyxor från Fantazia och även kimonosar som är vårt eget design och de har sytt dem till oss! Vi älskar samarbeta med företag som respekterar alla människor och som hjälper samhällen där de har sin produktion att blomstra.


Jag önskar dig en fin ny vecka med massor av glädje!


Create the life you love. Love the life you create.


Senaste inlägg

Visa alla

Комментарии


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page