top of page

December & ny kollektion

Ja men då är det december och med det sagt är det snart jul!

Det här året blir ett minne för livet, både i gott & ont, vi får verkligen hoppas att det nya året som väntar runt hörnet kommer med mer frihet och mindre restriktioner.

Jag som har tillfälligt bosatt mig i södra Europa längtar att få gå ut utan munskydd! På tal om gott, så har jag börjat planera redan nästa sommaren och har hittat en fantastisk kollektion som jag nu förhandlar om, och om allt går i lås så lovar jag att det kommer att bli något utöver det vanliga!

Men vi har ju lite vinter kvar innan sommaren är på väg och vi har fått in en riktigt fin kollektion av underbara haremsbyxor och några ponchon & kimono. Tillverkade med schyssta villkor och tillsammans med duktiga artister. Kika gärna på shoppen.

Vi har också några fina nyheter kvar som är på väg in innan jul så håll koll! Ett paket dyker upp imorgon och resten dyker upp nästa vecka. Då kommer också vår senaste pre-order kollektion in, vilket för övrigt slog alla rekord! Otroligt fantastiskt! Det var speciellt en jacka som stack ut, så den jackan kommer ni att hitta också nästa vecka i sortimentet, några få ex som vanligt så håll koll :)


Här några smakprov från vår senaste kollektion...

Do more of what makes you forget to check your phone

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page