• Sagablue Sisters

AW2020 Pre-Order

Nu kör vi! Hösten är på väg och jag har suttit flera timmar och sökt efter nya spännande produkter till vårt nya sortiment. Hur går då en sökning till?

Jag har hittat en hel del som jag då först lägger/sparar som potentiella produkter för oss, sedan går jag genom alla igen och gallrar bort dem som inte känns rätt :) Vad är då rätt? Det kanske inte alltid är så lätt att definiera men jag ska försöka förklara hur jag tänker.

Först och främst söker jag kläder & accessoarer som inte är sk. main street, de ska gärna väcka något i mig, antigen med färg, mönster eller bara skärning. De får gärna vara lite annorlunda & speciella, som du och jag och alla andra på denna planet. De får gärna sticka ut och väcka lust och även lite beundran. Är de dessutom utav bra material och håller bra etisk tänk så har jag hittat hem. Jag tänker också mycket på att de ska passa ihop med varandra, som cape & väska och väljer ofta plagg som är one size då jag gillar själv flexibiliteten som de ger. Så nu vet du lite mer hur jag tänker när jag väljer nya saker till SB sortimentet. Gå gärna in i shoppen och kika vad du tycker om höstens första pre-order som fokuserar mycket på tuffa väskor. Jag önskar dig en fin dag!


SNABBA LEVERANSER - PERSONLIG SERVICE - GÅVA FÖR ALLA KÖP ÖVER 1 200 KR

Sagablue Lifestyle Boutique - Kläder & Accessoarer

Hos oss hittar du fina, snygga och färgglada kläder & accessoarer online. Välj bland ett unikt sortiment av häftiga capes, ponchon, haremsbyxor, kjolar, tunikor, linnekläder och färgglada klänningar mm. Söker du efter unika handplockade kläder & accessoarer? We have it! Vi har även grym kundsupport, 14 dagars öppet köp och fria byten inom 14 dagar. Hos oss handlar du alltid tryggt via Paypal, Swish eller förskott och vi skickar oftast inom 2-5 dagar, leverans sker från Sverige.
Be.You.tiful 

  • Sagablue Facebook
  • Sagablue Pinterest
  • Sagablue Instagram
Prenumerera på nyhetsbrev

Sagablue © since 2012
Design by VANJOS