top of page

Slut på året

Uppdaterat: 19 dec. 2020

Snart är det nya året här och aldrig någonsin tidigare har det väl funnits så många människor som längtar till det nya året... Må det bli bättre, roligare och framgångsrik - för alla!

Ett nytt år är snart här och vi drömmer om vad det innebär. Kanske finns det nya platser att upptäcka, saker vi vill skapa och åstadkomma eller tid till att bara vara eller tid för att göra något helt nytt. Oavsett hur din dröm för det nya året ser ut så hoppas vi att du ska inspireras till att göra det bästa av det.


Mitt bästa tips till dig är att skriva ner en lista vad du vill ha för det nya året, fokusera bara på det du vill ha, inte det du inte vill ha. Skriv konkreta saker som tex om jobb:

- Ett jobb där jag trivs och uppskattas - Trevliga och roliga arbetskamrater som jag trivs med

- Generös lön som ger mig utrymme att resa och leva ett skönt liv.

- Flexibla arbetstider där jag kan få bestämma själv när jag vill jobba. osv.

Det har många gånger visat sig att vi kan skapa många saker i våra liv, varför inte testa? En annan bra sak är också att när man lägger sina tankar på print så får man en annan perspektiv till dem, kanske lär man känna sig själv bättre också :) Tankar som vi alla vet susar rätt så fort i hjärnan och ibland ger vi inte riktigt oss själva tid att tänka efter vad vi egentligen vill, och vet vi inte vad vi vill hur ska vi då kunna "skapa" det?


Jag vill önska dig en riktigt fin jul och en härlig start på det nya året! Vi finns på jobbet alla vardagar om du undrar något eller vill handla.
Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page