top of page

9 år av färgglada vibbar!

För 9 år sedan, närmare bestämt 2012 slog vi upp portarna till Sagablue på internet.

Kollektionen har ändrat sig på vägen och kanske lite vi också, men det kallas väl utveckling!

Vi startade faktiskt med eko hudvård (då jag är utbildad hudvårdterapeut) sedan kom väskor och smycken in i bilden och kort därefter kläder. Idag definierar vi oss som en livstilsbutik och ser framemot att finnas kvar ett bra tag till!


Vi är även idag i ständig förändring och kommer att nischa in oss mer på etnisk/miljö tänk och processen har redan börjat. Vi har några riktigt spännande nya leverantörer på väg in och vi kommer att skapa mervärde för er som gillar oss och handlar av oss.


Sortimentet kommer att bli mer exklusiv & unik, med produkter tillverkade med uttalat miljötänk och tillverkade med schyssta villkor. Vår packning kommer att utesluta plast så gott det går och vi har redan idag gått över till papperspåsar som är tillverkad av gräs!

VI kommer även att ge dig som kund mervärde när du handlar och följer oss, vi kommer att dela ut gåvor och annat spännande under vår förvandling så se nu till att du är på vår nyhetsbrevlista så du få veta allt som händer först! Har du handlat av oss tidigare så är det mest troligt att du redan finns med på listan, annars hittar du formuläret i shoppen, längst ner på sidan.

Så häng med - Nu kör vi (igen)!


PS. Just nu hittar du fin-fina födelsedagspriser i shoppen med upptill 70% rabatt på utvalda produkter samt 25% rabatt på allt annat i shoppen. (Gäller endast denna helg!) KOD: grattis9 (Ange koden vid kassan!)


“Forget the past; look forward to the future, for the best things are yet to come.”

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page