top of page

Årets första nyheter på väg...

Hej & Hopp 2021!

Hoppas ditt nya år har börjat precis som du planerade. Jul och nyårsfirande blev ju lite annorlunda kanske än vad det brukar vara... Men nu blickar vi framåt och hoppas på ett år som också blir annorlunda, fast på ett bra sätt! Jag håller på jobba hårt nu för att hitta spännande produkter till våren och sommaren och har lagt ut en önska till Universum att "någon" får gärna starta en mysig Sagablue butik någonstans i Sverige, det vore ju så kul!!


Till våren och sommaren utlovas avslappnade batik, massa färg och unika, bohemiska inredningsdetaljer. De första nyheterna ska nog komma när som helst, hoppas du kommer att gilla dem. Det planeras även för fullt på andra saker också så jag tror verkligen att detta året blir bra, på många sätt. Vad har du önskat och planerat för detta år? Det känns att många har fått en tankeställare efter 2020, hur livet kan vara sårbart och hur små saker kan förändra allt, från en sekund till en annan...


Mitt bästa råd är, lev som du vill leva, gör saker som du verkligen vill göra, fundera inte så mycket vad andra tycker och tänker. Det gör de ju i alla fall :) Ha roligt och komihåg att livet går inte i repris. Lär dig nya saker, träffa nya människor, utmana din rädslor och ge beröm, till dig själv och andra. Berätta folk att du gillar dem, var tacksam för det du har och får, gör goda gärningar, minst en om dagen. Ta inte livet så seriöst, det finns tillräckligt av allt för alla här i livet; kärlek, lycka, glädje och framgång, dessa flödar oändligt hela tiden, de tar inte slut. Så nästa gång du ser någon som verkar vara framgångsrik eller lycklig, unna dem det och önska dem ännu mer lycka. För deras lycka och framgång betyder inte att du inte också kan uppleva samma sak, tvärtom, allt finns, i överflöd, så att det räcker både dig och mig och alla andra på denna planet. Lever man efter den typen av filosofi så blir livet lättare att leva och man sänder ut signaler att man mår bra och blir då som en magnet för att flera bra saker kan hända. Det blev många råd, och med det sagt så är det bara en grej till att säga: 2021 NU KÖR VI!


PS. Här ett litet sneak peak på vad som kommer snart...


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page