Hudvård

Ålder och hudtyp spelar stor roll i val av vilken produkt som passar bäst och vi har hudvårdssprodukter anpassade för olika hudtyper och åldrar. I våra breddgrader utsätts också huden för många olika påfrestningar, t.ex. temperaturförväxlingar som kyligare väder och torrare innomhusluftt. Många gånger är det så att den krämen man använder på sommaren räcker inte till höst-vinter halvåret. När det är kallt ute, bör man smörja in huden extra väl en bra stund innan man går ut, fukt på huden kan frysa och orsaka spruckna ytliga blodkärl. Huden speglar hur vi mår på insidan, men med rätt produkter kan man hjälpa till hudens egna funktioner för att hudens ska må bättre. 

 

Huden behöver smörjas och vårdas för att hålla den smidig, mjuk och frisk så att huden ska må så bra som möjligt. Bra hudvård blir ännu bättre med rätta produkter, hos oss kan du få hjälp av en hudvårdsterapeut med rådgivning för rätt val av produkter. Våra valda serier ger ofta synbart resultat, jämnare och friskare hud med förnyad lyster. Många av produkterna hjälper också till att reducera linjer och rynkor samt mot pigmentering och mörkare partier i huden. Solen står för huvuddelen av hudens synliga åldrande, exempel på sådana solskador är pigmentförändringar, grov hy, ytliga blodkärl och rynkor. Man kan behandla detta på olika sätt och att använda naturliga hudvårdsprodukter  som inte innehåller konserveringsmedel är det bästa du kan ge din hud.
Vid behandling av eventuella problem får man den bästa effekten på natten, eftersom det är då huden vilar och utsätts inte för luftföroreningar, makeup, sol mm.

 

 

 

 

Tänk på att din hy förändras. Den produkt du använt i flera år kanske inte är den optimala idag. Allt efter årstid, ålder och hudtyp kan det behövas olika vård. Användningen och kombination av unika naturliga ämnen med tro på kraften i naturen ger ovärderlig hjälp för att återställa den naturliga skönheten och hud hälsan.

 

 

SNABBA LEVERANSER - PERSONLIG SERVICE - GÅVA FÖR ALLA KÖP ÖVER 990 KR

Sagablue Lifestyle - Boho kläder & Accessoarer

Hos oss hittar du unika, snygga och färgglada kläder online. Supercoola accessoarer, smycken, rolig inredning och snygga väskor. Välj bland ett brett sortiment av häftiga Boho-Hippie haremsbyxor, kjolar, tunikor, linnekläder och färgglada klänningar mm. Söker du efter byxor för yoga, träning, meditation eller för att bara vara? We have it! Vi har även grym kundsupport, 14 dagars öppet köp och fria byten inom 14 dagar. Hos oss handlar du alltid tryggt via Paypal, Swish eller förskott och vi skickar oftast inom 1-3 dagar, leverans sker från Sverige. Be.You.tiful - Be Unique 

  • Face
  • Insta
  • Pinterest - Sagablue
Prenumerera på nyhetsbrev

Sagablue © since 2012
Design by VANJOS