top of page
Aleppotvål

Aleppotvålen har fått sitt namn efter staden Aleppo i Syrien där denna tvål har tillverkats enligt samma tradition i över 4500 år.

 

Aleppotvål passar utmärkt för kropp, ansikte och hår.
Aleppotvålen görs på en bas av olivolja, med olika mycket av den intensivt vårdande lagerbärsoljan som ger tvålen extra vårdande egenskaper. 

På grund av dess antibakteriella och svampdödande egenskaper är lagerbärsoljan i aleppotvålen bra mot hudinfektioner samt för att läka insektsbett, skärsår och blåmärken. Den rekommenderas mot problem som håravfall och mjäll. Oljan har antiseptiska egenskaper är bra för allergisk hud och hud med utslag. Ju högre halt av lagerbärsolja, desto mer fuktighetsbevarande verkar tvålen. Oljan ger näring åt huden, rengör och tar bort lukter och döda hudceller, samt jämnar ut hudtoner, samtidigt som den är mild mot huden.


Eftersom inga konstgjorda tillsatser har används och den viktigaste ingrediensen i tvålen är olivolja, är den lämplig även för babyhälsovård.

Visste du att en tvål kan motsvara flera flaskor duschtvål/handtvål och schampo. Inte alltså bara praktiskt och ekologiskt men även miljövänligt på många olika sätt.

Tvål-Aleppo.png

Snabba leveranser - Personlig Service - Gåva för alla köp över 1200 kr

bottom of page